Lite kort om oss

Historien bakom Modekampanj och varför vi finns. Vårt stora mål är att samla alla modeintresserade som vill ha information kring mode på ett och samma ställe.

Modekampanj är ett modecommunity som ger dig allt du behöver inom mode och skönhet. Communityt är till för alla, oavsett om du är ett riktigt modefreak eller om du bara har svårt för att veta hur du ska klä dig. Här får du inspiration, mängder av tips, en möjlighet att finna likasinnade och eftersom vi även anordnar events så har du också möjlighet att träffa alla fantastiska människor fysiskt.

Vi vill att Modekampanj ska bli den naturliga mötesplatsen för dig när du har funderingar kring mode eller när du bara vill ha en riktigt trevlig stund.

Modekampanj startade från början som en shop som samlar kläder och accessoarer från alla de välkända e-handlarna och gör det lättare för besökaren att hitta just det de söker. Men det dröjde inte länge förrän tankarna om ett modeforum dök upp, något som Sverige egentligen saknat. Vi har haft några konkurrenter men kan idag stolt säga att vi är Sveriges största modeforum.

Mikael Jenkler - Grundare / CTO

Jag är en glad och spontan kille som är en riktig teknik/linuxnörd. Jag startade Modekampanj under sommaren 2011. Jag ville bygga något som jag verkligen tyckte saknades; ett bra modecommunity. Från början så var Modekampanj bara en webshop men jag kände snabbt att jag ville göra något mer och då kom det här med forum i tankarna. Efter detta så har det växt på bra och nu har vi flera andra projekt på gång.

På Modekampanj jobbar jag framförallt med drift och marknadsföring men intresset för mode växer snabbare för var dag. Mitt eller vårt stora mål är att samla alla modeintresserade och alla som vill ha information kring mode på ett och samma ställe.

Genom Modekampanj kom jag i kontakt med Anna och det är jag väldigt glad för, vi kompletterar varandra riktigt bra.

Om du har frågor eller kanske bara vill snacka lite teknik eller mode, så kan du maila mig på [email protected] eller ringa/smsa på 0737-317664

Anna Nilsson - Stylist / CMO

Jag bloggar och det var egentligen så jag kom i kontakt med Mikael. Jag minns att jag länge försökt hitta något bra forum som berör mode och märkte att utbudet var dåligt.

Idag jobbar jag aktivt tillsammans med Mikael för att ta Modekampanj framåt och det känns riktigt bra. Om man vill sätta en fin titel på mig för Modekampanj så skulle jag väl säga att jag främst är Stylist då jag är utbildad inom detta och är den som står för modedelen i min och Mikaels affärsrelation men det blir så klart en massa annat jobb.

I övrigt brinner jag starkt för event och PR, något som jag också arbetar inom. Är du nyfiken på att veta mer om mig och min bakgrund får du gärna kolla in min portfolio och så klart följa min blogg: stylinganna.se

Vill du komma i personlig kontakt med mig så kan du maila mig på [email protected]

I menyerna ovan hittar du de tjänster som vi erbjuder just nu men vi har flera andra på gång. Är det något du känner att du saknar är du varmt välkommen att kontakta oss!.

 
© Copyright - All rights reserved - Jenkler (2004 - 2016)
Mikael Jenkler - [email protected] - 0737-317 664